Print

zaedno

 

ЗАЕДНО В ЧАС / TEACH FOR BULGARIA e неправителствена организация, която наема най-способните млади хора за преподаватели в български държавни училища, като по този начин гарантира достъпа до качествено образование на всяко дете, независимо къде живее и какви са финансовите възможности на родителите му. Заедно в час е партньор на международната организация Teach For All, обедняваща сродни организации в 30 държави по света като САЩ, Великобритания, Германия, Китай и Индия.
 
Нашата програма за лидерство и професионално развитие е насочена към студенти в последната година от своето образование, както и към млади специалисти от различни професионални области, отличаващи се с постоянство, упорита работа и стремеж към постижения. Програмата започва с интензивно обучение по международния модел „Преподавай като лидер”, последвано от работа в училище за период от две години. Учителите на Заедно в час преподават на деца от семейства в неравностойно положение, предавайки им уменията, нагласите и знанията, които да им позволят да намерят успешна бъдеща реализация.
 
Програмата е дългосрочна и се осъществява с финансовата подкрепа на Фондация „Америка за България” и в партньорство с Министерството на образованието и науката. 
 
Заедно в час подпомага професионалното развитие на участниците в програмата, като им предлага:

 

За да участват в програмата кандидатите трябва да отговарят на следните изисквания:

 

 

 Кандидатстването за програмата се осъществява през нашия сайт. Крайният срок за кандидатстване е 30 април 2014 г. 

Hits: 1841