Вие сте тук: Начало Студенти
Плащане на семестриалните такси чрез СУСИ - редовно обучение ПДФ Печат Е-мейл

lib st

 

Стартира кампанията в СУСИ за плащане на семестриалните такси за РЕДОВНО обучение за летния семестър на 2017/2018 учебна година. Кампанията ще бъде достъпна от студентския профил в периода 02.-23.02.2018 г. При нея се използва системата за разплащане на ePay / EasyPay . При такова плащане отпада необходимостта от получаване на печат за платена такса в студентската книжка. Остава, обаче, необходимостта от записване в отдел "Студенти" .

 

За извършване на плащането операторът Ипей АД начислява съответни такси

http://www-old.fmi.uni-sofia.bg/bg/education/bachelors/B-id-gen/BM-taksi_epay

 

Кампанията не важи за новоприетите от този летен семестър студенти. Те трябва да заплатят семестриалната си такса по някой от останалите възможни начини.

 

Забележка: Кампанията е видима и за студентите задочно обучение, но тяхното записване вече приключи. Студенти задочно обучение не трябва да плащат таксата си, освен ако предварително не са уточнили, че ще бъдат записани. За студенти задочно обучение, платили след 01.02.2018 г., които не бъдат записани, не се гарантира връщане на таксата.

 

Подробна информация

http://www-old.fmi.uni-sofia.bg/bg/education/bachelors/manuals/susi/taksi/index.htm

 

При проблеми, свързани с плащането чрез СУСИ, моля обръщайте се към администратора на СУСИ за Факултета по славянски филологии - инсп. Емилиян Николов, каб. 132, тел. 9308 387, e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 
Администратор на сайта                      Дизайн: вариант на Beep от Red Evolution