Нова сесия за кандидатури за партньорство с Културния център на СУ

Нова сесия за кандидатури за партньорство с Културния център на СУ и за изложби в галерия „Алма Матер” за периода март – юни 2015 г.

 

Срок за подаване на предложения – 1 декември 2014 г. – 31 януари 2015 г.

На адрес: cultcentersu@gmail.com

 

Културният център на СУ „Св. Климент Охридски” обявява сесия за нови кандидатури за събития от всички сфери на съвременното и традиционното изкуство: театър, танц, пърформанс, фотография, живопис, графика, видео-инсталации, концерти, филмови прожекции, литературни четения, творчески работилници, както и от диапазона на академичните дисциплини и форми: конференции, семинари, открити лекции, дискусии. Селекцията на подадените предложения се осъществява от Културния съвет към Центъра, а готовата програма подлежи на одобрение от Ректора на СУ. Всички събития в нея стават част от официалния културен календар на Софийския университет за съответния период.

 

За предложения за изложби в галерия „Алма Матер” изпратете:

Авторска и/или кураторска концепция на изложбата и технически изисквания

Визуален материал

Творческа автобиография

Галерията се ангажира с изготвяне на информационни съобщения и разпространението им до широк кръг медии, университетските среди и други културни институции. По желание на автора се изготвя дизайн на плакат.

Всички автори, които представят своите произведения, трябва да са подготвили платната / или други носители за окачване. Системата за окачване в галерията е на принципа корда. За пластичните произведения разполагаме с практикабли.

 

За предложения за събития във всички други тематични направления изпратете:

Концепция на събитието (идея и технически изисквания, в свободен текст)

Кратка биография на участниците

Допълнителен информационен материал (снимки, видео, рецензии в медии,откъси и пр.)

 

За предложения от организации/артисти, които не са част от структурата на СУ, моля, към описаните документи прибавете и кратко описание на организацията и дейността си (до 3 параграфа) и препоръка от организация, която вече си е партнирала с Културния център при подготовката на събития (постоянно обновяващ се списък на партньорите ни можете да намерите на http://culturecenter-su.org/?page_id=1249

 

Културният център се ангажира с организационна помощ при осъществяването на събитията в рамките на СУ, подготовка на информационни съобщения и разпространението им до широк кръг медии, университетските среди и други културни институции. По желание на автора се изготвя дизайн на плакат.

 

Пълните условия за кандидатстване можете да откриете на:

http://culturecenter-su.org/?p=3629

 

Културен център СУ

http://culturecenter-su.org/

 

Facebook Page

https://bg-bg.facebook.com/Culturen.Center.SU