slavconf-index

Международна конференция за хуманитаристика, бизнес и образование

 

Множествено партньори стоят зад мисия в полза на хуманитарните науки. SlavConf e международна конференция за хуманитаристика, бизнес и образование, която ще се проведе на 13 и 14 октомври 2017 г. в Аулата на Софийски университет „Св. Климент Охридски”.

 

Конференцията ще бъде открита от 10:00 ч., а първата лекция ще е на редакторска тематика от Анжела Кьосева – собственик на издателство и редактор. Директорът на Националната финансово-стопанска гимназия Мая Гешева ще говори за управлението в образователния сектор, а директорът на новото иновативно училище в Бургас ОУ „Александър Георгиев – Коджакафалията” Михаил Ненов ще представи иновации в образованието. Пълната програма ще намерите на сайта на събитието с всички панели и лекции – www.slavconf.com. Организаторите правят конференцията, изполвайки списъка с магистърските програми във Факултета по славянски филологии, за да оформят концепцията. 

 

Регистрацията е напълно безплатна, но местата са ограничени. Конференцията е отворена и за ученически групи, за да се ориентират кариерно и да изберат образованието си в разнообразните възможности на хуманитарните науки.  

 

Темите на лекциите и панелите са свързани с алтернативите на акaдемичното развитие. Събитието е насочено към студенти, преподаватели, организации, хора от бизнес средите и образователния сектор.

 

Основните цели са: поддържането на връзката между университета и бизнеса; развитието на културатаи иновациите в хуманитарния сектор; повишаването на възможностите за работа настуденти и хуманитаристи; да се обосноват основните дейности за управлението набизнес, свързан с хуманитарните науки и тези от образователния сектор.