Факултет по славянски филологии

Държавен изпит – септемврийска сесия 2020-2021

03.09.2021 (петък) – Писмен изпит за специалностите Българска филология и Руска филология

 

 

Важно!

За да се яви на ДИ, всеки студент следва да е положил всички семестриални изпити по учебен план.

Всеки студент, който желае да се яви на ДИ, следва да се свърже по телефона (029308520) със съответните инспектори, за да провери дали всички оценки са нанесени в главната книга. След това се подават молби електронно на имейлите на инспекторите от Отдел „Студенти“ – ФСФ.

Уведомяваме студентите от специалност Българска филология, които ще се явяват на държавен изпит на 3.09.2021 г. (петък), че изпитът ще се проведе в 65 аудитория. Във връзка с противоепидемичните мерки молим да се явите навреме – 8.15 ч., тъй като следва да се приложат правилата по Заповед на Ректора. Изпитът ще започне в 9.00 ч.

Залата ще бъде дезинфекцирана цялостно преди влизането на студентите. Ще бъде предоставен дезинфекциращ гел за ръце на влизане и при поискване. Молим да носите предпазни маски. Уверяваме студентите, че ще бъдат взети всички предпазни мерки за запазване на здравето им по време на изпита.

Уведомяваме студентите, че следва да предадат на квесторите при влизане в залата своите мобилни телефони и смарт часовници.