KC final bg

 

Нова сесия за кандидатури за партньорство с Културния център на СУ и за изложби в галерия „Алма Матер” за периода март – юни 2015 г.

 

Срок за подаване на предложения – 1 декември 2014 г. - 31 януари 2015 г.

На адрес: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Културният център на СУ „Св. Климент Охридски” обявява сесия за нови кандидатури за събития от всички сфери на съвременното и традиционното изкуство: театър, танц, пърформанс, фотография, живопис, графика, видео-инсталации, концерти, филмови прожекции, литературни четения, творчески работилници, както и от диапазона на академичните дисциплини и форми: конференции, семинари, открити лекции, дискусии. Селекцията на подадените предложения се осъществява от Културния съвет към Центъра, а готовата програма подлежи на одобрение от Ректора на СУ. Всички събития в нея стават част от официалния културен календар на Софийския университет за съответния период.

 

За предложения за изложби в галерия „Алма Матер” изпратете:

Авторска и/или кураторска концепция на изложбата и технически изисквания

Визуален материал

Творческа автобиография

Галерията се ангажира с изготвяне на информационни съобщения и разпространението им до широк кръг медии, университетските среди и други културни институции. По желание на автора се изготвя дизайн на плакат.

Всички автори, които представят своите произведения, трябва да са подготвили платната / или други носители за окачване. Системата за окачване в галерията е на принципа корда. За пластичните произведения разполагаме с практикабли.

 

За предложения за събития във всички други тематични направления изпратете:

Концепция на събитието (идея и технически изисквания, в свободен текст)

Кратка биография на участниците

Допълнителен информационен материал (снимки, видео, рецензии в медии,откъси и пр.)

 

За предложения от организации/артисти, които не са част от структурата на СУ, моля, към описаните документи прибавете и кратко описание на организацията и дейността си (до 3 параграфа) и препоръка от организация, която вече си е партнирала с Културния център при подготовката на събития (постоянно обновяващ се списък на партньорите ни можете да намерите на http://culturecenter-su.org/?page_id=1249

 

Културният център се ангажира с организационна помощ при осъществяването на събитията в рамките на СУ, подготовка на информационни съобщения и разпространението им до широк кръг медии, университетските среди и други културни институции. По желание на автора се изготвя дизайн на плакат.

 

Пълните условия за кандидатстване можете да откриете на:

http://culturecenter-su.org/?p=3629

           

Културен център СУ

http://culturecenter-su.org/

           

Facebook Page

https://bg-bg.facebook.com/Culturen.Center.SU

 

culturen center