aula new5

 

 

От Председателя на Общото събрание

на Факултета по славянски филологии

До Всички преподаватели,

студенти, докторанти и служители във Факултета по славянски филологии на Софийския университет – членове на Общото събрание на Факултета по славянски филологии

 

Относно: Свикване на Общото събрание на Факултета по славянски филологии

 

Уважаеми колежки и колеги,

На основание на чл. 43 от Правилника за устройството и дейността на Софийския университет от 10 ч. на 11 ноември 2016 г. (петък) свиквам в Аулата на Софийския университет редовно годишно заседание на Общото събрание на Факултета по славянски филологии. Членове на общото събрание са всички хабилитирани и нехабилитирани преподаватели, както и студентите, докторантите и служителите, които са избрани на събрания на всяка от трите общности. Регистрационните бюра ще бъдат отворени в 9 часа. Моля всички членове на Общото събрание да дойдат навреме, за да можем да започнем заседанието си своевременно. Денят 11 ноември е обявен от Декана на Факултета за неучебен, но присъствен ден, за да можем да проведем заседанието с необходимата сериозност и голяма активност. Предлагам следния дневен ред:

 

  1. Отчетен доклад на Декана и Деканското ръководство на Факултета по славянски филологии за изминалия едногодишен период 2015–2016 г.).
  2. Обсъждане на Отчетния доклад на Декана и Деканското ръководство на Факултета по славянски филологии за периода 2015–2016 г.
  3. Приемане на Отчетния доклад на Декана и Деканското ръководство на Факултета по славянски филологии за периода 2015–2016 г.
  4. Закриване на заседанието на Общото събрание на Факултета по славянски филологии.

 

В предвидения от Правилника на Софийския университет срок цялата документация от проведеното заседание на Общото събрание на Факултета по славянски филологии ще бъде представена на интернет страницата на Факултета и ще бъде предоставена на Контролния съвет на Софийския университет.

 

Уважаеми колежки и колеги,

Вярвам, че ще проявите активност и инициативност и с необходимия ангажимент и сериозност ще упражните своите права и задължения, произтичащи от ролята Ви на членове на Общото събрание на Факултета по славянски филологии.

 

 

Покана за хабилитираните преподаватели от ФСФ

 

 

София, 14.10.2016 г.                          Доц. д-р Маргарита Младенова,

                                                            председател на Общото събрание